Vëllezërit nga Korça promovojnë këngën e tyre të re “Babai im”

Vëllezërit korçarë, Endri dhe Stefi Prifti, janë padyshim dy nga artistët më të dashur për publikun shqiptar.

Ata dinë gjithmonë të vijnë pranë artdashësve me këngë të bukura dhe me mesazhe të forta për shoqërinë. Vetëm pak ditë më parë dyshja aq e dashur ka publikuar një këngë të ndjerë, të titulluar “Babai im”.

Këtë këngë dedikuar baballarëve, Endri dhe Stefi zgjodhën ta promovojnë në “Dola te Ola”, duke e bërë fillimin e programit të kësaj jave edhe më të bukur

Rreth alb ko