Zbardhet juglindja, dëborë edhe në Voskopojë e Dardhë

Reshje bore në juglindje. Në zonat urbane reshjet janë me intensitet të ulët. Në Korçë nuk raportohen probleme për qarkullimin e mjeteve në akset nacionale.

Dëbora vazhdon edhe në Dardhë e Voskopojë.

Apelohet që drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore. Këshillohet  reduktim shpejtësie, pajisje me zinxhirë dhe goma dimërore.

Rreth alb ko