Arkivat e etiketave:Kolla

Disa mënyra si të qetësojmë kollën tek fëmijët

Kolla është një mekanizëm mbrojtës i organizmit tonë që shërben për të nxjerrë jashtë materialet irrituese si për shembull mikrobet, pluhurat, tymin, mukusin. Kolla është një shqetësim që shfaqet tek fëmijët dhe që në të shumtën e rasteve shkakton panik tek prindërit duke qënë se fëmija nuk është i qetë …

Lexo më shumë