Lajmet e fundit

Korçë, komedia e ‘hidhur’ shfaq marrëdhëniet nënë-fëmijë

Marrëdhëniet e nënës me fëmijën, raportet në çift, dashuritë, pasionet dhe probleme të tjera sociale janë shfaqur në skenën e teatrit “Andon Zako Çajupi” në Korçë përmes komedisë “Celulë Seksuale”. Shfaqja është cilësuar nga autorja e Longaretti si komedi e hidhur. “Është një shfaqje e cila ka një mesazh të …

Lexo më shumë

Reshjet e shiut, përmirësohet situata në liqenin e Fierzës

Reshjet e ditëve të fundit kanë përmirësuar ndjeshëm situatën në liqenin Fierzës. Niveli i liqenit në basenin më të madh ujëmbledhës në kaskadën e Drinit ka arritur rreth 271 metra nga 259 metra që ishte ditët e fundit të muajit mars. Këto shifra tregojnë se që nga dita e parë …

Lexo më shumë